Bevezető

Minden, ami bőrfiatalítás, bőrfeszesítés, főként arcfiatalítás, nyak és dekoltázs feszesítés. Arcfeltöltés, ránctalanítás, illetve a bőr egészségének helyreállítása.


Ránctalanítás, bőrfiatalítás

A bőr fiatalítására, vagy a fiatalságának megőrzésére számos megoldás létezik. Rendelőnkben végzett kezelések mellett otthoni bőrterápiás programot is összeállítunk, melynek köszönhetően még hatékonyabb az eredmény.

Sejtszinten egészséges bőr - ZO® Skin Health

A ZO® Skin Health egyedülálló termékrendszere átfogó megoldást kínál a páciensek számára, legyen szó egy adott probléma terápiájáról, az elért eredmény fenntartásáról, a bőrbetegségek megelőzéséről vagy a napi bőrápolási rutinról.

Testkezelések

Orvos-esztétikai centrumunkban lehetőség van a testen jelentkező öregedési folyamatok lassítására, a karon, dekoltázson mutatkozó időskori ráncok, barna foltok enyhítésére. Továbbá megszabadulhatsz a felesleges szőrszálaktól, a kellemetlen izzadástól és akár a felesleges zsírpárnáktól is.

Férfiak

Férfi pácienseinkkel közösen, olyan fiatalító/gyógyító terápiát alakítunk ki, mely illeszkedik életvitelükhöz, így könnyebben tudják beépíteni a mindennapjaikba, akár a napi bőrápolási rutinról, akár a bőregészség visszaállításáról legyen szó.