ZO Skin Health

Az egészséges bőr helyreállítására és megtartására törekszünk, ellentétben a tünetekre fókuszált felületes terápiákkal.

A hagyományos kozmetikumokat nem arra tervezték, hogy a bőr több rétegén is áthatoljanak, így alapvetően gátolják a bőr valódi regenerálódását.

A ZO Skin Health orvosi terápiás készítmények segítenek elérni pácienseinkkel közös céljainkat:

  • a bőr védelmi funkciójának erősítése;
  • faggyútermelés kontrollja;
  • gyulladásgátlás;
  • stimuláció: serkenteni a sejtaktivitást;
  • stabilizáció: minden bőrsejt a normál élettani funkciójának megfelelően működjön;
  • megelőzni a szerzett érzékenység kialakulását;
  • fényvédelem;
  • napi bőrápolási rutin elsajátítása.

A ZO® egy egyszerű, de jól kidolgozott megoldást kínál az egészséges bőr megteremtése és megtartása érdekében. Ezek a programok a gyakran előforduló bőrproblémákat több egymásra épülő lépésben kezelik, melyek nagymértékű átalakuláson keresztül teremtik meg az egészséges bőrt.

1.Lépés: Bőrelőkészítés - Getting Skin Ready

A ZO® Bőrelőkészítő programja megkerülhetetlen lépése a mindennapi bőrápolásnak. Ide tartozik a tisztítás, a radírozás és a faggyúkontroll, egymást erősítve együttesen dolgoznak, hogy megfelelő szintre hozzák a bőr állapotát és felkészítsék az egyedi bőrproblémák kezelésére.

A bőrelőkészítés minden lépésénél segítünk kiválasztani a bőrtípusodhoz igazodó készítményt.

2. Lépés: Bőrterápiák

Anti-aging, Hiperpigmentáció, Akne, Rozácea, Érzékeny bőr, Napi bőrápolás/Megelőzés

A második lépés a páciens bőrproblémájához igazodó készítmények kiválasztása. A protokollok erőssége egyénre szabott, a páciens bőréhez igazított, a terápiákban szereplő termékek összeállításánál a fő szempont, hogy azok fenntartsák a bőr egészséges állapotát, illetve megelőzzék a helyreállítást célzó erőteljesebb programok később jelentkező reakcióit.

3.Lépés: Fényvédelem

A ZO® protokollok utolsó lépése a bőr védelme a napsugárzás és az egyéb fények káros hatásaitól.
A ZO® fényvédők termékpalettája amellett, hogy maximális védelmet biztosít, az elérhető legszéleskörűbb megoldásokat is kínálja.
A ZO progresszív Triple Spectrum Protection ® védelme megóv az UV A , UV B és az
infravörös ( IR A ) sugaraktól, a magas energiájú, látható HEV fénytől, ill. a légszennyeződéstől.
Jelentősen támogatják továbbá az egészséges bőr működését, és erősítik a bőr UV fény szembeni természetes ellenállóképességét.

NAPI BŐRÁPOLÁS

Mindezt figyelembe véve fontosnak tartjuk a napi bőrápolási rutin kialakítását. Pácienseink számára összeállítunk egy személyre szabott, konkrét tervet és szakmai tanácsainkkal támogatjuk pácienseink gyógyulását. A helyes bőrápolás és az otthoni használatra javasolt készítmények hosszú távú használata pedig helyreállítja az évek múlásával lelassuló természetes mechanizmusait a bőrnek. A bőrállapot javulása garantált.

Látogass el hozzánk és ismerd meg Dr. Zein Obagi, californiai bőrgyógyász által megalkotott ZO® bőregészség koncepciónkat nyílt napjaink egyikén, vagy kérj időpontot személyes konzultációra a +36203652490 számon.

Kapcsolódó hírek: