Masszázs, gépi nyirokmasszás, más néven hullámmasszázs, illetve aromaterápiás tekercselő módszerrel is növelhetjük esztétikai kezeléseink eredményességét. Méregtelenítő, keringést serkentő hatásukkal pedig szintén hozzájárulunk egészségünk megtartásához és immunrendszerünk erősítéséhez.

 

Wiener Aromaterápiás tekercselés


Ez a hideg-meleg hatáson alapuló tekercselő módszer a bőr feszesítését szolgálja, halványítja a nyúlási, terhességi csíkokat, és remekül salaktalanít. Intenzív vérkeringést és vérbőséget idéz elő a kötőszövet felső rétegeiben. A fásli funkciója, hogy a szorító hatással a bőr kötőszövetébe juttatja a hatóanyagokat.

A kezeléssorozat elején fokozatosan szoktatjuk hozzá bőröd az egyre erősebb hatóanyagokhoz. A különböző erősségű természetes növényi anyagok, különböző bőrproblémákra adnak megoldást. Az aromaterápia és a fáslizó eljárás e kombinációja a legtermészetesebb módja, hogy centimétereket veszíts tested körfogatából, és egyúttal megszépüljön bőröd, csökkenjen a cellulit és a nyúlási csíkok is halványodjanak.

 

A kezelése menete

  1. Aromaolajos előkezelés
  2. Az átitatott fáslik feltekercselése (40-50 perces hatóidő)
  3. Intenzív hatóanyagokkal végzett utókezelés

Opcionális, de javasolt kiegészítés: nyirokmasszázs.

Mit tegyünk a kezelés előtt/után?

Mikor nem javasolt a kezelés?

 

A hatás lényege

Intenzív vérkeringést és vérbőséget idézünk elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciója, hogy a test és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőmérsékletet fenntartsa. A szervezetben a vér szállítja a tápanyagokat, melyeknek nagy részét a kezelés időtartama alatt a felszínhez közel eső rétegekben tartjuk. Így a szervezet mélyebb rétegeiben belső hűvösség keletkezik. A belső hűvösségérzetnek az a hatása, hogy a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a szervezet termikus egyensúlyát a mélyebb rétegekben is. Ennek következtében az aromaterápiás módszerrel nagy hatékonysággal ég el a fölös zsírtartalom a kezelt területeken, melyet a szervezet valójában saját fűtéséhez használ fel.

A napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a test csak arra használja, hogy az emberi szervezet belsejében ezt a természetes hőegyensúlyt (testhőmérsékletet) állandó szinten tartsa. Minden más testi folyamathoz (emésztés, anyagcsere, napi munkavégzés) ezzel összehasonlítva csak csekély energiára van szükségünk. Ez az oka annak, hogy az aromaterápiás fásli módszer komoly sikereket tud felmutatni a karcsúsítás területén.

Sikereink közé tartozik, hogy a technológia elő- és utókezelő anyagainak hatására a nagyon laza szövetek feszesednek, és a bőr bársonyossá válik.

 

Speciális visszér-lábfásli módszer

A Wiener Kosmetikum által kifejlesztett visszér-lábfásli eljárás optimális lábápolást nyújt az egyes visszér problémákra. A kanadai sóska értékes hatóanyagainak esztétikailag halványító hatása van a gyakran zavaró, csúnya visszerekre, sőt az érfalak állapotát is jelentősen javítják. A visszerek világosabbak lesznek és elhalványulnak, elősegítve a lábak sima, vonzó megjelenését. A kezelés általában sokat javít a gyakran fájdalmas állapotokon is.Masszázs

2023 májusától két különböző típusú kezelést tudok ajánlani a pácienseimnek.

Az első, amivel már sokan találkozhattak, a masszírozása. Ennek során jellemzően mély, erős technikákat használok, de mégis szempont, egy relaxált állapot elérése. A masszírozás során elsősorban az izomban kialakult összehúzódások oldása és az idegrendszer nyugtatása a cél. Természetesen a keringés fokozás tisztuló folyamatokat is elindít. Általában passzív átmozgatást is végzek a masszírozás vége felé.

A másik kezelést saját derék "becsípődésem" hívta életre. Korábban is kezeltem több akut mozgásszervi panasszal hozzám érkező pácienst. Amikor komolyan korlátozza egy probléma az illető mozgását. De az eredmények nagyon változók voltak. Aztán saját panaszom esetén megismertem az FDM rendszert, és úgy éreztem ez hiányzott igazán a munkámból. Januárban sikerült elvégezni az FDM 1-2-3 képzést. Néhány hónap tesztelés és ismerkedés után a két kezelést külön választom. Ennek a fő oka, hogy FDM kezelés során a páciens aktívan része a gyógyítási folyamatnak. Az ő fájdalom képe és mutatása alapján választom ki a megfelelő technikát. A kezelés során folyamatosan teszteljük a mozgásokat. Szóval ebben az esetben nincs relaxált állapot. Sőt mivel effektív a fájdalmas területeken dolgozunk erős technikákkal, lehetőség szerint közel a fájdalom küszöbhöz, így inkább idegrendszeri túlingerlés a jellemző a kezelések után. Viszont mivel a kötőszövetben érünk el komoly változásokat, így a mozgásban és a mozgás során megjelenő fájdalomban jelentős javulás tapasztalható sokszor az első kezelés alkalmával is.

Részletesen kifejtem az FDM lényegét ebben a videóban: https://www.youtube.com/watch?v=pQLW6MuSGKU

Kérem tekintse meg, ha pontosabban szeretné tudni mire számítson egy FDM kezelés során.

Árlista:

Masszírozás:

30 perc - 4000 Ft

60 perc - 7500 Ft

90 perc - 11000 Ft

FDM kezelés

30 perc - 6000 Ft

60 perc 12000 Ft

Természetesen a kezelések kombinálhatóak (mondjuk fél óra masszázs után fél óra FDM).

A masszázshoz bejelentkezés szükséges.

Időpont egyeztetés: 06 20 256 2737

 


A Youtube videó közvetlen elérése