Masszázs, gépi nyirokmasszás, más néven hullámmasszázs, illetve aromaterápiás tekercselő módszerrel is növelhetjük esztétikai kezeléseink eredményességét. Méregtelenítő, keringést serkentő hatásukkal pedig szintén hozzájárulunk egészségünk megtartásához és immunrendszerünk erősítéséhez.

 

Wiener Aromaterápiás tekercselés


Ez a hideg-meleg hatáson alapuló tekercselő módszer a bőr feszesítését szolgálja, halványítja a nyúlási, terhességi csíkokat, és remekül salaktalanít. Intenzív vérkeringést és vérbőséget idéz elő a kötőszövet felső rétegeiben. A fásli funkciója, hogy a szorító hatással a bőr kötőszövetébe juttatja a hatóanyagokat.

A kezeléssorozat elején fokozatosan szoktatjuk hozzá bőröd az egyre erősebb hatóanyagokhoz. A különböző erősségű természetes növényi anyagok, különböző bőrproblémákra adnak megoldást. Az aromaterápia és a fáslizó eljárás e kombinációja a legtermészetesebb módja, hogy centimétereket veszíts tested körfogatából, és egyúttal megszépüljön bőröd, csökkenjen a cellulit és a nyúlási csíkok is halványodjanak.

 

A kezelése menete

  1. Aromaolajos előkezelés
  2. Az átitatott fáslik feltekercselése (40-50 perces hatóidő)
  3. Intenzív hatóanyagokkal végzett utókezelés

Opcionális, de javasolt kiegészítés: nyirokmasszázs.

Mit tegyünk a kezelés előtt/után?

Mikor nem javasolt a kezelés?

 

A hatás lényege

Intenzív vérkeringést és vérbőséget idézünk elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciója, hogy a test és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőmérsékletet fenntartsa. A szervezetben a vér szállítja a tápanyagokat, melyeknek nagy részét a kezelés időtartama alatt a felszínhez közel eső rétegekben tartjuk. Így a szervezet mélyebb rétegeiben belső hűvösség keletkezik. A belső hűvösségérzetnek az a hatása, hogy a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a szervezet termikus egyensúlyát a mélyebb rétegekben is. Ennek következtében az aromaterápiás módszerrel nagy hatékonysággal ég el a fölös zsírtartalom a kezelt területeken, melyet a szervezet valójában saját fűtéséhez használ fel.

A napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a test csak arra használja, hogy az emberi szervezet belsejében ezt a természetes hőegyensúlyt (testhőmérsékletet) állandó szinten tartsa. Minden más testi folyamathoz (emésztés, anyagcsere, napi munkavégzés) ezzel összehasonlítva csak csekély energiára van szükségünk. Ez az oka annak, hogy az aromaterápiás fásli módszer komoly sikereket tud felmutatni a karcsúsítás területén.

Sikereink közé tartozik, hogy a technológia elő- és utókezelő anyagainak hatására a nagyon laza szövetek feszesednek, és a bőr bársonyossá válik.

 

Speciális visszér-lábfásli módszer

A Wiener Kosmetikum által kifejlesztett visszér-lábfásli eljárás optimális lábápolást nyújt az egyes visszér problémákra. A kanadai sóska értékes hatóanyagainak esztétikailag halványító hatása van a gyakran zavaró, csúnya visszerekre, sőt az érfalak állapotát is jelentősen javítják. A visszerek világosabbak lesznek és elhalványulnak, elősegítve a lábak sima, vonzó megjelenését. A kezelés általában sokat javít a gyakran fájdalmas állapotokon is.Masszázs

Tomor Gábor, masszőr vagyok. Kérem, tekintse meg bemutatkozó videómat a lent található ablakra kattintva.

2013 tavaszán kezdtem masszírozni Dr. Szabó Magdolnát a kaposvári Vitakontrol magánklinika főorvosát. Néhány alkalom után kaptam tőle lehetőséget arra, hogy én is itt dolgozzak velük Kaposvár belvárosában, saját masszázs rendelőben. Persze örömmel elfogadtam. Azóta több száz ember rengeteg féle problémájával találkoztam. A kezelések után többségében pozitív visszajelzéseket kaptam. Természetesen nem egyszerű megtalálni egy fájdalom okát, de kellő ráhangoltsággal és a vendég együttműködésével nagyon jó eredményeket tudunk elérni. Az a célom, hogy minél több embernek segíthessek, hogy rátaláljon egy olyan életvitelre, amely során a fájdalom nem társa a mindennapjaiban.

 

Jellemzően improvizatív masszázst végzek, amit mindig az aktuális személy, aktuális állapota befolyásol. A vendégeim között többször hangzott el az a mondat, hogy "most ne kínozzál meg". Ezért szeptember 1-től két különböző masszázst vezettem be.

A feszültség oldó, nyugtató masszázs során csak a ringató, lazító technikákat alkalmazom. Ennek során a vendég egy olyan ellazult állapotba kerül, amely során a testben lévő konkrét fizikai feszültség oldódik, az agy megnyugszik és a test izmai ellazulnak. Ekkor nem alkalmazok mély izmokat átgyúró, intenzív, nagy erőt igénylő technikákat, hogy kezelt személy csak az ellazulásra tudjon koncentrálni.

A másik, az intenzív mély masszázs és csontkovács jellegű kimozgatások. Ennek során is alkalmazok lazító, nyugtató technikát, de csak rövid ideig, hogy az erős, mély masszázst követően esetleg befeszült izmok is lenyugodjanak és így még hatékonyabb legyen a hatás. A régóta feszült izomcsomókat, letapadásokat csak fájdalmas gyúró, nyújtó technikákkal lehet feloldani. Viszont a masszázs során és végén lágy csontkovács technikákat alkalmazva, helyre mozgatjuk a nem megfelelő pozícióban lévő ízületeket.

Mindkét masszázs  olajjal történik, ha lehet célszerű ennek tudatában megválasztani a ruházatát.

Árak:

30 perc - 3500 Ft

60 perc - 6500 Ft

90 perc - 9500 Ft

A masszázshoz bejelentkezés szükséges.

Időpont egyeztetés: 06 20 256 2737

 


A Youtube videó közvetlen elérése