A szokványos krémektől csak még szárazabb a kezed?

kézbőr megújítás

A téli időszakban a hidegnek köszönhetően sokkal szárazabbnak érezzük bőrünket. Ez talán a kézfejen és az ajkakon zavar minket a legjobban.

Ha olyan megoldást szeretnél, ami visszaállítja bőröd hidratáltságát és ezzel együtt meg is újítja azt, akkor a legjobb választás az Oraser® Microderm Hand Renewal - Kézbőr megújító bőrradír shea vajjal- és az Oraser® Daily Hand Repair SPF 20 - Kézbőr megújító nappali krém.

A kézbőr öregedésének lassítására, az öregségi foltok ellen az Anti-Aging Hand Care Program részeként a kettőt együtt alkalmazhatjuk.

Oraser® Microderm Hand Renewal

A Retinol, mely az A Vitamin aktív formája, segít visszaállítani a fenntartani a fiatalos külsőt. A cukor kristályok finoman hámlasztják a bőrt, a gyengéd radírozás simává varázsolja a durva, egyenetlen bőrt. A Shea vaj hidratálja és puhítja a bőrt, fiatalosabb külsőt adva a kézfej bőrének.


Oraser® Daily Hand Repair SPF 20

Az Oraser Daily Hand Repair mindennapos használata segít nyomtalanul eltüntetni az öregedés korai jeleit a kézfején. Hatékony antioxidáns tartalma, különleges árnyalata és aminosav komplexei minimalizálják a májfoltokat, ráncokat és egyéb bőregyenetlenségeket. Széles spektrumú UVA / UVB fényvédelme akadályt képez a bőrkárosító tényezőkkel szemben.

Liprebuild™ - Intenzív ajak ápoló krémAjakápoló

Új fejlesztésű terápiás ajakápoló készítmény. Tudományosan kifejlesztett nedvesség újrahasznosítási mechanizmusa klinikailag igazolt módon képes visszafordítani az ajkak kiszáradását, berepedezését és a száj körüli mimikai ráncok kialakulását. Az A- és E-vitaminok, valamint az igazi áttörést jelentő növényi őssejt antioxidánsok segítenek megvédeni az ajkakat a további oxidatív károsodástól, a napfénytől és a szennyező anyagok roncsoló hatásaitól. Az igazi újdonságnak számító szabadalmaztatott peptid komplex fokozza a mikro-keringést, javítja az ajkak kontúrját, telt, rózsás ajkakat eredményez. Hozzáadott hűsítő komponense megnyugtatja az érzékeny ajkakat.