Thread lifting, és az arcod újjáéled

szálas arckontúrozás

Thread lifting, és az arcod újjáéled

Az arckontúr formálását műtét nélkül legkönnyebben és leggyorsabban a vékonyszálas Thread lifting vagy más néven Fine Thread Contour (FTC) kezeléssel tudjuk elérni.

Hogyan fejti ki hatását?

Biológiai úton felszívódó szálakat vezetünk be a bőr alatti kötőszövetbe egy vékony tű segítségével.A szál stimulálja a mélyebb rétegeket, így ösztönzi a szervezetet a saját kollagén termelésre.A szálak típusa és hosszúsága az alkalmazási területtől függően változik. A bőrben elhelyezett szálak nem láthatóak sem a kezeléskor, sem később. A szálak mennyisége függ a kezelni kívánt terület nagyságától és állapotától.

 

Kinek ajánlott?

Érdemes már 30-35 év körül a kötőszöveti rost vesztés első jeleinél élni a kezelés adta lehetőséggel, de az idősebb, megereszkedett bőr feszesítésére, megemelésére is kiválóan alkalmas.

 

Milyen eredménye lesz a kezelésnek?

A kezelt területen feszes lesz a bőr és kevesebb lesz a ránc. A kezdeti emelő hatás után a teljes eredmény 2-3 hónap után látható, amikor a kollagén szerkezet kialakult.

A kezelés hatására a kollagén stimuláció visszaállítja a fiatalabb szöveti állagot, felgyorsul a helyi mikrokeringés, aktiválódnak a bőrregeneráló folyamatok, javul a bőrminőség. Hatása hosszantartó, akár 2 év.