Kollagén stimuláció 40 felett - Ellansé

Ellansé - a kettős hatású filler

Klinikánkon októbertől elérhető az Ellansé filler, melynek kettős hatása van:

  • a volumen azonnali helyreállítása,
  • hosszútávú kollagén stimuláló hatás.

Nem csupán a felszíni ráncok kijavítására szolgál, hanem mélyen behatol a bőrbe, hogy a bőr öregedésének valódi okait kezelje azáltal, hogy serkenti a szervezet természetes kollagéntermelését.

A neokollagenezis regeneratív és tartós eredményeket hoz az új kollagén képződésének köszönhetően. Klinikailag bizonyítottan biztonságos, tartós hatékonysággal rendelkezik, és magas elégedettséget nyújt 24 hónapon keresztül.

 

A PCL  kollagén stimulátor Ellansé rendkívül fejlett fiatalító töltőanyag, mely helyreállítja a bőr térfogatát és hosszantartó, természetes eredményeket biztosít.

Milyen anyag pontosan az Ellansé? Hialuronsav?
Az Ellansé nem hialuronsav. Egyedülálló Polycaprolactone (PCL) mikrogömbökből és Carboxymethyl Cellulose (CMC) hordozó gélből áll, amelyeket a szervezet természetes módon lebont szén-dioxidra és vízre, majd ezek maradéktalanul kiürülnek a testből.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Egy tipikus Ellansé kezelés körülbelül 30 percet vesz igénybe, a kezelési területektől, a felhasznált termék mennyiségétől és a kezeléseket végző orvos technikájától függően.

Mik a lehetséges mellékhatások?

Más injekciókhoz hasonlóan, az injekció beadásának helye(i) körül viszketés és érzékenység jelentkezhet, valamint helyi bőrpír enyhe duzzanattal és zúzódásokkal. Ezek a tünetek viszonylag gyorsan eltűnnek, és csökkenthetők, ha a kezelést követően jegelik a területet.

Milyen felépülési idővel jár a kezelés?

Az Ellansé kezelés felépülési ideje minimális. Mint minden esztétikai kezelésnél, előfordulhat helyi duzzanat és zúzódás, de ezek általában gyorsan elmúlnak.

Mennyibe kerül a kezelés?

Ellansé M (24 hónapig tartó hatás) ára :

170.000 Ft / 1ml

300.000 Ft / 2ml

Hány kezelés szükséges?
Az Ellansé használatával csak egy kezelés szükséges az azonnali eredményekhez és a hosszú távú korrekcióhoz, így költséghatékony megoldás, amely kiváló ár-érték arányt biztosít.

Jelentkezz be hozzánk konzultációra, hogy megbeszéljük, melyik lehet számodra a megfelelő kezelés: +3620/365-24-90

Kövess minket Intagramon: @vitakontrolkaposvar

Kapcsolódó hírek: