Beauty Day - November 25

Szakadjunk ki a mindennapokból egy rövid időre és beszéljük meg, hogy érezzük magunkat a bőrünkben. De ne csak beszélgessünk, próbáljunk ki új dolgokat, nézzük meg, hogy ezek milyen hatással vannak ránk. Mindezt egy orvosi klinikán? Igen!

A november 25-i Beauty Day-t azért találtuk ki, hogy átadjuk szemléletmódunkat a korosodással kapcsolatban, és ennek egy részeként bemutassuk, hogyan őrizhetjük bőrünk szépségét, hogyan védhetjük meg a külső/belső hatásokkal szemben. 

Hogyan idősödjünk szépen? 

Gondoskodjunk magunkról!  Ez a gondoskodás vagy  "self-care" mindazokat a dolgokat jelenti, amik a fizikai, mentális és emocionális jólétünket biztosítják. Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat ahogy idősödünk, több fronton is lépéseket tehetünk. Ilyenek az esztétikai, fiatalító eljárások, pihentető, kényeztető kezelések, ám ugyanilyen fontos a táplálkozásunk és a mozgás is. Szintén lényeges tényező lehet a szociális kapcsolatok fenntartása is, ezért örülünk, hogy végre eljön ez a nap és találkozhatunk, beszélgethetünk, nevethetünk együtt.

Mi várható a November 25-i Beauty Day-en?

10 órától laza hangulatú beszélgetés, tapasztalatok megosztása mellett lehetőség lesz megtekinteni fiatalító eljárásainkat testközelből (tűs/kanülös töltések, botox, szálazás). Emellett szuper lehetőség lesz szabadon kipróbálni a ZO® Skin Health készítményeket is, és megismerkedni a ZO®  bőrterápiás kezeléseivel.

Mivel segítünk hozzájárulni a jó közérzethez?

Ajándék  ZO® Skin Health Red Carpet peeling mindenkinek, aki ezen a napon fiatalító kezeléseinket igénybe veszi.

Várunk szeretettel!

Töltődj fel az ünnepekre! :)

Kapcsolódó hírek: