Ünnepi ragyogás

Azonnali látványos eredmény, látható és érezhető bőrminőség javulás!

Decemberi ajánlatunkban a ragyogó bőr mellé fényvédőt is ajándékozunk!

FIRMING peeling + ZO® Skin Health Daily Skincare Program alap bőrápolási csomag  mellé egy ZO® Skin Health fényvédőt adunk ajándékba. 

A rendelőnkben végzett arckezelés feszesebbé, teltebbé teszi, korrigálja a megereszkedett, kontúrját
és rugalmasságát vesztett bőrt. Az otthon használandó készítményekkel tovább fokozhatjuk a hatást. A fényvédelem pedig talán a leglényegesebb pillére az Anti-aging termékeknek, így ezt a fenti csomaghoz ajándékba adjuk egész decemberben.

Milyen életkortól ajánljuk?

30 éves kor felett már látható jelei vannak, hogy lelassul a hámsejtek leválása, bőrunk lassabban cserélődik. Ennek köszönhetően bőrünk textúrája romlik, megjelennel a ráncok, előfordulhatnak gyulladásos állapotok, napkárosodás jelei is mutatkozhatnak. Hormonális változások is okozhatnak zavaró elváltozásokat, ilyenkor célszerű minél hamarabb felkeresni egy szakembert.

Hatóanyagok

A Firming serum accelerated, melyet a peeling során használunk és további két hétre elegendő mennyiség marad otthoni használatra, egy rendkívüli koncentrátum. Intenzív feszesítő anti-aging szérum. Hatóanyagát tekintve rendkívül egyedi, egy halbőrből kivont hatóanyagot tartalmaz, ami a bőr rétegei közötti kapcsolódási pontokat tudja megerősíteni, ezáltal feszesíti a meggyengült, ellaposodott bőrt. Megelőzésként is ajánlott a használata.

Fontos lépése a ZO-nak, hogy a hatóanyagok bejutásához tökéletesen elő legyen készítve a bőr. Ez azzal kezdődik, hogy a bőrtípusunknak megfelelő arclemosóval megtisztítjuk a bőrt. Nagyon fontos a bőr radírozása, itt is többféle összetételű termékből lehet választani. A radír nagyon kíméletesen és hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket. Az előkészítés utolsó lépése, hogy a faggyúmirigyeket, amik a pattanásokat, gyulladást okozzák, kontrolláljuk. Ezután az adott bőrproblémának megfelelő nappali és éjszakai szérumokat, különböző hatóanyagokat alkalmazunk.Végül a napi bőrápolás utolsó lépése a fényvédő használata.

A Firming peeling és a Daily Skincare csomag ára 128.400 Ft, az ajándék fényvédő értéke 32.400 Ft

Várunk szeretettel!

Kapcsolódó hírek: