Beauty délután - Október 12

Idén ősszel is várunk szeretettel klinikánkon egy könnyed délutáni összejövetelre! 

Október 12-én,16 órakor kezdődően, nyílt nap klinikánkon! Minden, ami bőrápolás, smink, bőrterápia.

Minden, ami bőrápolás, smink, illetve az erősebb bőrterápiákról is kaphatsz ízelítőt!

Fókuszban az érzékek:  megkóstolhatod az Elasten kollagén-komplex italt, ZO skin Health bőrápolási termékek kipróbálására is lesz lehetőséged!

Ami még nekünk is újdonság lesz az a COLORESCIENCE ásványi smink termékeinek tesztelése! Vendégünk lesz a cég magyarországi képviselője is, akitől első kézből kaphatjuk a hasznos tanácsokat és együtt tesztelhetjük ezeket a magas minőségű és tisztaságú smink termékeket, melyek remek kiegészítői lehetnek egy intenzív ZO Skin Health bőrterápiának is!

 

Emellett megnézhetsz egy SkinPen Precision mikrotűs kezelést is testközelből, mely kezelésre 30% kedvezménnyel foglalhatsz időpontot nyílt napunkon. 

Skinpen kezelés hatására új kollagén és elasztin szövetek termelődnek. Képes átalakítani a sérült bőrszerkezetet is.A képen látható eredmény 1 kezelés hatása, a javasolt kezelésszám 3-6 alkalom, 4hetes időközönként.

Megelőzés, anti-aging szempontjából évente 2 kezelés javasolt.

Várunk szeretettel klinikánkon Október 12-én, ahol felteheted kérdéseid és egy kötetlen hangulatú, beszélgetős, sminkelős laza délutánt tölthetsz velünk!

 

Kapcsolódó hírek: