Benke Szilárd is nálunk járt

Örömünkre szolgál, hogy a Vitakontrol Orvos-Esztétikai Centrum páciensei között köszönthetjük Benke Szilárdot, a Kaposvári Kosárlabda Klub utánpótlás válogatott játékosát. Szilivel beszélgettünk kicsit arról, milyenek a tapasztalatai az első kezelése után.

Először is, hogyan szereztél tudomást az itt folyó kezelésekről?

A legelső információimat a Facebook-ról szereztem. A szőrtelenítő kezelést pedig egy olyan ismerősöm ajánlotta, aki már látványos eredményeket ért el itt. Nem tudtam, hogy Kaposváron is van lehetősége férfiaknak ilyen esztétikai kezelésekre, ezek után határoztam el, hogy eljövök. Egyébként a doktornőt (Dr. Szabó Magdolna – a szerk.) ismertem korábbról, hiszen a csapatunk tagjai közül is van, akit ő kezel, mint bőrgyógyász, emellett pedig rendszeresen feltűnik a hazai mérkőzéseinken is.

Hogyan zajlott a kezelésed, mit vársz tőle?

A kezelés menetének ismertetése után kitöltöttünk közösen a Doktornővel egy tesztet, ami alapján meghatározták a bőrtípusomat, ez után pedig belevágtunk. Kíváncsi voltam mekkora fájdalommal jár egy ilyen dolog, 10-es skálán ötösre értékelném, tapasztalataim alapján a gyantázás kellemetlenebb volt. Volt problémám szőrtüszőgyulladásokkal, azt remélem ezzel az eljárással nem lesz többet ilyen kellemetlenségem.

Milyen gyakran találkozhatunk majd veled itt a Tallián Gyula utcai rendelőben?

Az első kezelés után arra jutottunk, hogy várhatóan 8-10 alkalommal jövök majd, havonta egyszer. Nyáron szüneteltetni kell a lézerezést, mert nem szabad napozással együtt végezni a folyamatot.

A férfiak közül sokan nem foglalkoznak ilyen dolgokkal vagy pedig nem mernek tenni az érdekében, neked hogyan fogadta a környezeted ezt?

Abszolút pozitív visszhangja volt az ismeretségi körömben, sportolók között pedig amúgy sem számít szokatlannak, hogy az átlagosnál jobban törődünk a testünkkel. De igazából ezt mindenkinek így kellene tennie. Ezt a fajta kezelést elsősorban azoknak ajánlanám, akik szeretnének tartós szőrtelenítést elérni és ezzel együtt a testizzadás kellemetlen hatásaitól is megszabadulnának.

Van még olyan dolog, amit szívesen kipróbálnál vagy ajánlanál?

Az erős hónaljizzadás ellen is van egy kezelés, ami szinte teljesen megszünteti az izzadást, akár fél éves periódusra is. Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek ez hasznos lehet, de bárki láthat fantáziát ebben az eljárásban.

Kapcsolódó hírek: