Márciusi promóció

Egész márciusban kedvezményes a Bioszálas arcfeszesítő kezelésünk. 

30 szálanként 10 szálat adunk ajándékba!

A felszívódó szálas kontúrterápiáról

Biológiai úton felszívódó szálakat vezetünk be a bőr alatti kötőszövetbe egy vékony tű segítségével. A bőrben elhelyezett szálak nem láthatóak sem a kezeléskor, sem később. A szálbevezetés természetes módon hat a szervezetre, és aktiválja a bőrregeneráló folyamatokat. A szervezet saját kollagén termelése beindul, a helyi mikrokeringés javul, ennek köszönhetően a bőr minősége, textúrája is javul.

Jelentősen megereszkedett bőr esetében a kezelést kombináljuk COG, azaz fogazott szálakkal is. Ezek hosszabb, vastagabb szálak apró tüskékkel, "fogakkal". Erőteljes lifting hatású.


A felszívódó szálakkal végzett arcfeszesítés előnyei:

 

  • jól kezelhető vele a megereszkedett, laza állvonal, emelhető a szemöldök, feszesíthető az arc, toka és a nyak;
  • megelőzés és megújulás céljából is hatékony;
  • viszonylag gyors 30-60 perces beavatkozás;
  • hosszantartó hatás (1,5-2 év);
  • a bőr minősége is javul;
  • a bioszálak kb.3 hónap alatt felszívódnak, nincs megmaradó idegen anyag;
  • teljesen biztonságos eljárás, és mivel a szálak felszívódnak, visszafordíthatatlan esemény nem történik;
  • nincs műtéti beavatkozás.


A beavatkozás után hűtsük a kezelt területet, ha jól esik, hiszen érzékenyebb lehet a kezelt régió, húzó, szúró érzést tapasztalunk. Egy hétig kerülni kell az erőteljes sportolást, arcmasszázst, szaunázást, szoláriumot. A thread lifting kontúr terápia hatása általában 1 hónap után alakul ki, és pár évig is eltarthat. A szálak számától és minőségétől is függ a hatás. A minél tovább tartó eredmény érdekében kb. fél év elteltével meg lehet ismételni a kezelést, illetve egyéb fiatalító, ránctalanító kezelésekkel kombinálható.

 

A kezelés alap ára ára:

5000 Ft/szál (mono, screw szálak)

COG szál: 25.000 Ft/szál-tól

Márciusban a mono és screw szálak esetén 30 szálanként 10 szálat adunk ajándékba ( egy teljes arcfeszesítés kezelésnél akár 60 szálat is felhasználhatunk).

Kapcsolódó hírek: