Szuperhatékony étrend-kiegészítő

Esthechoc

 

Az Esthechoc a világ első funkcionális étcsokoládéja! Kifejezetten esztétikai céllal fejlesztették, esztétikai beavatkozások kiegészítésére, kisebb műtétek, hegek szebb gyógyulásának elősegítésére alkalmas étcsokoládé!

A bőr öregedési folyamatainak lassítására is képes, hiszen a szövetekbe is eljut a két legfontosabb hatóanyag: az eddig ismert legerősebb anitoxidáns az astaxanthin (6000-szer eősebb, mint a C-vitamin és 500-szor erősebb, mint az E-vitamin), és a kakaó epikatekin.

De mitől szuperhatékony?

Az antioxidánsok olyan anyagok, amelyek szerepelnek ugyan az emberi étrendben, de azoknak mindössze 5-10%-a hasznosul. A szabadalmaztatott gyártási technológiának köszönhetően a hatóanyagok sokkal jobban hasznosulnak szervezetükben, így jobban élvezhetjük a jótékony hatást, mint más astaxanthint, kakaó polifenolt tartalmazó terméknél (pl. tabletták, porok).

Napi adagja, 1 kocka, csak 38 kcal-t tartalmaz, így ugyanannyi antioxidánshoz jutunk, minta megennénk 300 g lazatot  (500kcal) és 70g étcsokoládét (400kcal).

  • Gluténmentes
  • Vegetáriánusok is fogyaszthatják
  • Nyomokban tartalmazhat tejet, szóját és dióféléket, mert olyan üzemben gyártják, amely az említett termékeket is feldolgoz.

 

Olvass tovább!

Kapcsolódó hírek: