Tavaszi promóciók

Itt az idő, hogy a téli időszak után felfrissítsük bőrünket!

Előre összeállított ZO® Skin Health csomag ajánlataink különböző igényekre kínálnak megoldást. Egyúttal mindent tartalmaznak, ami napi bőrápolásunk során szükséges: megfelelő bőrelőkészítés, terápiás készítmények, fényvédelem.

Ezen ajánlataink a várandós/szoptatós kismamáknak is ideálisak, hiszen nem tatrtalmaznak retinolt.

RAGYOGÁS csomagunk a bőr mindennapi védelmére koncentrál, segít megelőzni az öregedés idő előtti jeleinek kialakulását, úgy mint a dehidratált, fakó bőr, finom ráncok. Segíti a bőr ellenálló és helyreállító képességét.

Különlegessége az Illuminating AOX Serum, mely a mikroásványoknak köszönhetően arcszín fokozó hatással bír, extra ragyogást biztosít. Továbbá tartalmazza a ZOX12® 12 órán keresztül felszívódó antioxidáns komplexet (A, C, E.vitaminok), ZO RRS gyulladáscsökkentőket és speciális enzimeket, melyek fokozzák a sejtmegújulást, elősegítve az optimális bőregészséget. Új, különleges komplex a ZPOLYTM, segítségével megelőzhető a bőröregedés jeleinek idő előtti megjelenése + visszaállítható a bőr egészsége. Megerősíti a bőr barrier funkcióját, így az a későbbi kívülről + belülről érkező káros tényezőkkel szemben, ellenállóbb lesz.

A csomag ára 183.200 Ft, melyhez ajándék fényvédőt adunk.

 

PIGMENT PREVENCIÓ csomagunk az egyenletes bőrtónust hivatott megtartani, megelőzve a nap hatására jelentkező hiperpigmentációt.

A nemrég újraalkotott Brightalive Skin Brightenert egy intelligens technológia felhasználásával fejlesztették ki. A pigmentelőállító sejteket megcélzó Intelligens peptid drónok célzottan és pontosan dolgoznak. Minimálisra csökkentik az elszíneződés súlyosabbá válását és javítják a bőr tónusát. A tranexámsavval és a niacinamiddal együtt gyengítik a bőrt támadó tényezőket és fokozzák a bőr élénkségét. Klinikailag bizonyított eredmények: 4 hét elteltével javul a bőr minősége+élénksége, 8 hét elteltével a bőr egyenletesebbé válik, 16 hét használat után csökken a már meglévő foltok mérete és intenzitása.

A csomag ára 177.200 Ft, melyhez ajándék fényvédőt adunk.

PÓRUS TISZTÍTÓ csomagunkat a zsírosabb, aknéra hajlamos bőrre ajánljuk. A csomag elemei egymást kiegészítve érik el a pattanások és mitesszerek intenzív kontrollját. Biztosítja az elhalt hámsejtek eltávolítását, a pórusok méretének csökkenését és a gyulladásban lévő érzékeny bőr megnyugtatását.

A gyógyhatású 10%-os bio-sulfur maszk kezeli és megelőzi a pattanásokat, tisztítja az eltömődött pórusokat, eltünteti a felületi faggyút és hidratálja a bőrt. Bármely bőrtípusra foltszerűen vagy akár teljes arcfelületen alkalmazható.

A csomag ára 157.700 Ft, melyhez ajándékba adunk egy Complexion Clearing masque, 10%-os bio-sulfur maszk készítményt.

Kezdjük el együtt bőröd egészségének helyreállítását!

Telefonon a +36203652490 számon vagyunk elérhetőek, de kereshetsz minket Facebookon, Instagramon, és Tiktokon is. 

Kapcsolódó hírek: