Már nálunk is elérhető - ELASTEN ® kollagén komplex

Ha szeretnéd szépségedet, egészségeset belülről is támogatni, akkor ez a világszerte népszerű német innováció neked való!

Az ELASTEN ®  nők és férfiak számára is tökéletes választás. Kollagénpeptideit különösen magas biológiai hozzáférhetőség és aktivitás jellemzi, továbbá kiváló minőségű és a bőr egészségét szolgáló tápanyagokat tartalmaz. E-vitamin, C-vitamin. biotin, cink.

Kollagén

A kollagén elengedhetetlen a bőr hidratáltságának és rugalmasságának megtartásához. A kollagénrostok hálózata tudja a hialuronsavat is tárolni, mely egy vízmegkötő anyag. Így belülről töltik fel a bőrt. Hialuronsavat azért felesleges az ivóampullákba tenni, mert a felszívódás után azonnal lebomlik.

Hány éves kortól ajánlott?

25 éves kortól már kezd csökkenni szervezetünkben a kollagéntermelés, Az ELASTEN ® serkenti a bőrsejteket, hogy újra több kollagént tudjon elraktározni, így már 25 éves kortól ajánlott.

Az első pozitív hatások már 1 hónap múlva jelentkezhetnek. A szervezeted számára hosszabb beépülési idő is szükséges a tartós eredményhez, így a hivatalos ajánlás napi 1 ampulla fogyasztása 3 hónapon keresztül.

Rendelőnkben elérhető kiszerelés: 28 db-os csomagolás (1 havi adag), ára 41.720Ft.

Próbáld ki te is, ha belülről is szeretnéd támogatni a bőröd egészségét!

 

 

Kapcsolódó hírek: